Skip to content

Creatura care se revendică de la copilul uman

Specialistul în bioenergie Nimet Asiltürk a povestit opiniile despre creaturile din altă dimensiune, care pretind pentru copilul familiei și lucrurile pe care le-a făcut pentru a rezolva problema într-unul dintre sezoanele pe care le-a avut cu familia.

Zilele acestea, lucrez la o purificare paranormală a unui copil. Bineînțeles, acest lucru a fost cerut și permis de către mama copilului. Aceștia nu pot dormi la ei acasă, mai ales în dormitoarele lor. Vorbea de umbre, care dispar brusc când întorc capul, pun presiune pe ei în timp ce dorm, încât le este greu să respire, nu se pot mișca și nici măcar să scoată vreun sunet, provoacă brusc transpirație în exces și o stare de neliniște.

Copilul ei de 5 ani suferă de o boală osoasă, febră fără motiv, fără limite în obrăznicie și ascultare, neliniște, nefericire și plânge cu țipete zi și noapte. După ce copilul ei se trezește din somn cu transpirație excesivă, strigând “E un lup mamă, e un lup! Lupul o să mă muște!”, uitându-se mai ales la perdeaua din dormitorul lor, mama spune că nu se îndoiește de ceva supranatural și îmi cere ajutorul. Așa că am programat o întâlnire.

Cu o zi înainte de ședința noastră, soțul ei a suferit o paralizie a somnului în timp ce dormea în dormitorul lor. Îi era teamă să nu facă un atac de cord. Când a reușit să revină la normal, a alergat spre locul unde dormea soția sa și a îmbrățișat-o. A fost foarte fericit. Deoarece femeia credea că dormitorul lor a fost invadat, ea folosește doar camera pentru a-și lua hainele și a le purta într-o altă cameră.

În dimineața nopții de după paralizia somnului, s-au trezit cu zgomotul exploziei țevii de apă clocotită a cazanului. În timp ce căutau un reparator și curățau podelele, farfuriile de pe tejghea au început să cadă pe podea. Canapeaua pe care stăteam a început să tremure. Ei verifică luminile pentru a vedea dacă nu cumva a fost un cutremur, dar niciunul dintre miei nu se mișca. Femeia m-a sunat și mi-a spus: “Vă rog, haideți să facem ședința cât mai repede. Vor distruge casa pe noi”.

Profesia mea este specialist în bioenergie și mă ocup de energii. Când am vizitat casa noaptea pentru ședință și după ce copilul a adormit, lucrurile pe care le-am văzut au fost destul de înfiorătoare pentru o persoană obișnuită. O creatură uriașă și înfricoșătoare… Acesta era un comandant… Și mai erau încă vreo 15, despre care pot spune că erau soldații lui și erau mai scunzi decât comandantul. Erau creaturi cu coarne maro deschis, negre ca smoala, și aveau cozi.

După cum am spus, este oribil pentru majoritatea oamenilor, dar este o muncă, care nu este oribilă, ci o sarcină provocatoare pentru mine. Nu voi împărtăși acum tehnicile mele de purificare. Nu le voi împărtăși doar pentru că escrocii, care vor să profite de oameni, nu pot să-i înșele, și să abuzeze de ei pretinzând că desfășoară aceste practici.

Am purificat energia din casa lor și apoi am trecut la purificarea corpului copilului. Pot să vă spun ce am văzut pe corp. Am drenat și am purificat energia brună din sângele și oasele copilului. Au folosit interiorul corpului ca pe un teren de plantare pentru a crește viermi. Era plin de viermi (nu cei materiali, ci un fel de energie). I-am purificat pe toți.

Au pus o lentilă specială (din nou, nu materială, ci un fel de energie) pe ochii puștiului, astfel încât acesta să îi poată vedea și să le urmeze ordinele ca “soldat uman”. A fost destul de dificil să o purific. Era bine stabilită pe ochi, deoarece fusese plasată pe ochiul puștiului când acesta era un copil și au trecut ani de atunci. Am efectuat purificarea pe mușchi, oase și organe viscerale și am transferat energia pozitivă cu propriile mele tehnici.

Când am discutat cu părinții, am observat că această problemă se datora mamei. Mama copilului s-a căsătorit cu acea creatură gigantică și are 3 copii de la el. Mama ei este, de asemenea, căsătorită cu o altă creatură din același trib, și are și ea copii. Din acest motiv îl vor pe “copilul uman”. Pentru că copilul soției lui este și copilul lui…

Relațiile sexuale și nașterea în vise sunt ceva. A avea relații sexuale într-un vis îi dă dreptul acelei creaturi să revendice. Dacă va avea un drept asupra ta, poate pretinde și pentru copil. De fapt, a revendica copilul sau alte revendicări similare pe cont propriu, nu respectă regulile acelei dimensiuni. Cu toate acestea, la fel ca în lumea noastră, unele creaturi pot crede că pot face tot ce vor dacă nu sunt prinse.

Pagina de start * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.