Skip to content

Costul de a batjocori Jinns

Povești adevărate de groază – Povestea înfricoșătoare a întâmplării pe care a suferit-o un tânăr după ce i-a ironizat pe jinni și i-a înjurat în timpul unei conversații despre jinni cu prietenii săi.

Povești adevărate de groază – Am fost cu adevărat un băiat obraznic când eram tânăr. Obișnuiam să batjocoresc totul și nu-mi păsa de nimic. Într-o zi, în timp ce purtam o conversație cu prietenii mei, am început să vorbim despre jinduiri. Am început să râd de ei cu atitudinea mea nesăbuită și obraznică, ca de obicei.

În timp ce prietenii mei îmi spuneau “Nu, nu face asta…”, eu am trecut la nivelul următor și am început să înjur djinni. Mi-am bătut joc de djinni în ciuda avertismentelor prietenilor mei, dar ceva în mine îmi spunea că ceva rău urma să mi se întâmple.

Dintr-o dată, am văzut o pisică în fața mea după ce mi-am lăsat prietenii și mă întorceam acasă. S-a întâmplat ceva uimitor și pisica a început să vorbească cu mine! Ochii ei erau de un alb pur și spunea lucruri la care eu nu puteam să fiu atentă pentru că eram foarte speriată.

Am fugit spre casa mea șocată de frică și am vrut să mă spăl pe mâini și pe față. Când m-am spălat pe mâini și pe față și mi-am ridicat capul, am rămas uimită! O creatură ciudată se uita la mine în oglindă.

Am încremenit în poziția mea. Am încercat să fug, dar era ca și cum ceva m-a fixat în poziția mea! La un moment dat, nu știu ce s-a întâmplat, dar am reușit să-mi controlez corpul și să fug. Acum, încerc să nu mai batjocoresc nimic în dosar și nu mă pot uita la oglinzi…

Prima pagină * Experiențe paranormale * Urmăriți pe Google News

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.