Cinler Eşimle Evlenmek İstiyorlarmış

33
0
(0)

Cinli Kısa Korku Hikayeleri – Askeri personel olarak çalışan okurumuz, cinlerin peygamber soyundan geldiği iddia edilen eşine nasıl musallat olduğunun hikayesini anlattı:

İki senelik evliyim. Eşim güzel bir bayan. Çocukluğundan gelen biraz hırçınlık var eşimde. Sürekli kavgalar etmeye başladık. Eşim, hiç olmadık yerde sesinin çıktığı kadar bağırıyor, kendini tokatlayıp dövüyordu. Ben askeri personelim. Sürekli eşimin yanında olamıyorum görev icabı. Eşim uyku sorunu çekiyordu. Gece uyuyamıyor, elleri ayakları uyuşuyor ve sürekli ağlama hissi duyuyordu.

Rüyalarında sürekli boş bir mezar ve dört beş siyah giyinmiş kadın ve erkekler görüyordu. Nefessiz kalmış gibi irkilerek uyanıp, bir şey yokmuş gibi tekrar uyuyordu. Ben içimden Ayet-el Kürsi, Nas, Felak okurdum o uyurken. Oysa ellerini ağzıma götürüp kapatırdı “Okuma!” der gibi. Bir gün rüyasında; kötü yüzlü, pislik birini görüyor. Elleri ters, sakalı iki karış varmış ve dokunmaya çalışıyormuş.

Sonrasında durum iyice kötüye gitmeye başladı. Kırşehir, Kaman’da böyle hastalara şifa veren, Allah için bunu yapan bir hocaya götürdüler eşimi. Hoca kafasını kaldırıp, eşime bakmadan bütün her şeyi söylemiş. Korkudan ve güzelliğinden musallat olmuşlar. “Rüyanda gördüğün şeyin ayaklara nasıldı?” diye sormuş eşime. “Ayaklarını görmedim” demiş eşim. “Eğer ki ayaklarını da görseydin, seni buradan sürüyerek götürürlerdi” demiş hoca.

“Tam anlamıyla elde edememişler seni” demiş. Daha sonra bir muska yazmış Kuran ayetlerinden. “Bunu hiç bir sebeple boynundan çıkarma. Üç beş gün içinde bunu senden almaya gelecekler. Sakın çıkarma boynundan” demiş hoca ve suya okumuş. “Eşine de şöyle sana her gün, sen uyumadan dua okusun. Eşin peygamber ocağında; duası kabul olur.” demiş. Benim asker olduğumu söylememişlerdi hocaya.

Eve gidiyorlar. Aradan iki gün geçiyor. Akşam saat on, on bir gibi; telefonda konuşuyoruz eşimle… Biraz duraksadı ve ağlamaya başladı. “Geldiler” diye bağırıyor; annesi, kardeşi yanında, telefon açık, ben de bir yandan duyuyorum, bir yandan dua okuyorum. “Anne beni götürecekler! Yardım edin anne! Gözümü oyacaklar!” diye bağırıyor. Bu 10 dakika kadar sürdü. Daha sonra normale döndü ve gözü kanlanmış, dizi ve vücudunun bazı bölgelerinde morluklar oluşmuş.

“Ne oldu?” diye sorduğumda “Siyah giyinenler geldi. Muskayı almak istediler. Beni duvardan duvara vurdular. Ellerini gözümün içine soktular.” dedi. Eşim Kuran okuyamıyor, namaz kılamıyordu. Ezan sesi duyunca ürperiyordu. Daha sonra kendisi dua etmeye başladı. Ben teselli ediyordum “Sen çok güçlüsün. Bırakma kendini, Allah de, sabret, dua okumaya çalış…” diye. İyileşmeye başladı.

Eşim ve annesi daha sonra hocaya tekrar gittiler. “Eskisinden iyisin ama tetikte bekliyorlar seni. Boşluk arıyorlar sende. Buldukları an götürürler seni.” demiş. Evlenmek istiyorlarmış eşimle cinler… Bu olay bir buçuk sene kadar önce oldu. Şimdi çok şükür iyi. Bazen sıkıntıya düşüyor ama çabuk topluyor kendini. Eşim Seyyittir ve rüyasında gördüğü iyi veya kötü şeylerin çoğunluğu gerçekleşir…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et