Cinlerden Sınav Sorularını Aldık

136
1
(1)

Cinli Korku HikayeleriCin çağırma yoluyla üniversitedeki sınav sorularını cinlerden alıp, sınavda başarılı olmak isteyen bir grup öğrencinin yaşadığı korkutucu deneyimin hikayesi.

Ben lise okurken ablam üniversiteye gidiyordu. Bir ara ablam ve ev arkadaşları, bir yerlerden cin çağırmayı öğrenmişler ve bunu her gece yapmaya başlamışlar. Bir zemine, kağıda yazdıkları harfleri dizip, bir fincan kapatıp; bu yolla cinlerle iletişime geçiyorlarmış. Ablam, bu yaptıklarını; tatilde eve geldiğinde bana da anlattı. Tabii ben de çok merak ettim ve ilk fırsatta arkadaşlarımı çağırıp birlikte cin çağırmayı denedik.

Çağırdığımız Cine Sorular Sormaya Başladık

Çağırdığımız cine sorular soruyorduk ve o da bize cevaplar veriyordu. İşin ilginç yanı; cinin bize verdiği cevapların hepsinin; gerçek / doğru yanıtlar oluşuydu. İnsan o anda; böyle bir durumdayken çok eğleniyor. Merakın da etkisiyle tam olarak ne yaptığının farkında bile olmuyor… Sorularımıza, başkalarının kolay kolay bilmesi mümkün olmayan doğru cevaplar aldıkça bizim de soru sorma konusundaki şevkimiz iyice artıyordu. Geleceğe dair sorular sormaya başladık böylece.

Sanırım gelen cin, geleceğe dair sorularımızın cevaplarını uyduruyordu. Ama var olan ana kadar vuku bulmuş, bizim bilmediğimiz şeyleri biliyordu. Pek çok kez denedik bunu… Tatil bitince ablam da okulunun bulunduğu şehirdeki öğrenci evine döndü. Dönem sonunda bir dersten takıntısı vardı ve onu veremezse okulu uzayacaktı. Bu stresli durum içindeyken arkadaşlarından biri, sınav sorularını cinlerden almayı önermiş.

O çaresizlik içinde teklif hepsine mantıklı gelmiş ve tekrar oturmuşlar harflerin ve fincanın başına. Bu arada o yıl içinde ara ara bu cin çağırma seanslarını yaptıkları için olsa gerek; evdeki kızların yaşadığı bazı ilginç şeyler de oluyormuş ama kimse bu tuhaf olayların kaynağının cinler olabileceğini düşünememiş nedense. Örneğin yatakta uyurken aniden görmedikleri birileri tarafından yataktan itilmeler, gece yarısı odalarda dolaşan karartılar filan… Bunları hep rüya veya hayal zannetmişler…

Arka Odadan Gelen Sesler

Neyse; o gece öğretmenlerinin ismiyle cin çağırmışlar. Soruları istemişler. Gelen cin de “Veririm” demiş. Altı tane soru yazdırmış kızlara. Tabi ablam da bunların cevaplarına çalışarak girmiş ertesi günkü sınava. Soruların birebir aynıları sınavda karşısına çıkınca önce ufak bir şok yaşamış ama o sevinçle hepsinin cevaplarını yazıp çıkmış sınavdan. O gece ev arkadaşlarıyla güle oynaya bu mevzuyu konuşup gülüşürlerken evde; arka pencereden gelen rüzgar sesiyle biraz irkilmişler…

Pencereyi kapatmak istemişler. Evdeki kızlardan biri, cereyan yapan pencereyi kapatmak amacıyla arka odaya gittiğinde; pencerenin açık olmadığını söylemiş arkadaşlarına. Korkmuşlar; hemen Kuran-ı Kerim açıp, Cin Suresi’ni okumaya başlamışlar. Onlar Cin Suresi’ni okuyadursun; bu arada arka odadan gelen sesler de giderek yükseliyormuş. Cin Suresi’ni okumayı bitirdikten sonra arka odadan gelen sesler kesilmiş. Odaya gidip tekrar bir kontrol etme gereği duymuşlar. Odaya girdiklerinde hepsi de camdan aşağı bir karartının gittiğine şahit olmuşlar.

Müslüman Cinlere Denk Gelmişiz

Bu vakıa o esnada hepsinin de çok korkmasına, tüylerinin diken diken olmasına sebep olsa da ilginçtir ki o günden sonra ne ablamın arkadaşlarıyla beraber kaldığı öğrenci evinde ne de bizim evde ve hayatımızda cinlerle ilgili hiçbir şey olmadı. Ve kesinlikle bu seanslar bir daha olmadı. Bilahare öğrendik ki cinlerle meşgul olmak; onları rahatsız ettiği için kötü sonuçlar verebilirmiş. Biz çok şanslıymışız ki  Müslüman ve iyi cinlere denk gelmişiz…

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 1 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et