Soğan Kabukları

99
0
(0)

Cinli Kısa Korku Hikayeleri – Evde yalnız kalan bir genç evin içinde gördüğü karaltılar ve tuvalette soğan kabukları bulmasının ardından yaşadığı korkuyu anlatıyor.

Akşamları uğraşacak bir işim olmadığı için bilgisayarda takılıyordum öylesine. Vakit bayağı ilerlemiş, saat gece 11 olmuştu. Aile de iki günlüğüne köye gitmişti. “Zaten ev boş” deyip sabahlamayı düşünüyordum. Hafiften uyku bastırdı ve birden elektrik gitti. Böyle şeylerden asla korkmam. Mutfağa gidip, mum almaya çalışıyordum. Mutfağa doğru ilerlerken bir karaltının yürüdüğünü hissettim.

İlk başlarda aldırmadım. Zaten ortam bayağı karanlıktı. Sonra mumu yakıp, kanepeye uzandım ve müzik dinlemeye başladım. Kulaklık kafamda son ses dinliyordum ve mum söndü. Tekrar yaktım. Evin içinde hiç esinti yoktu; açıkçası biraz garipsedim. Mum bir daha söndü. Hafif de uyku hali işte erindim kalkıp yakmaya. Biraz zaman geçti. Birden kulağıma aşırı bir çınlama geldi.

Elimi ve ayaklarımı oynatamıyordum ama kendi nefes alışlarımı duyuyordum. Dua okuyarak güç bela yerimden kalkabildim. Beni baya etkiledi. Kalktığımda saat 03:00-04:00 arasıydı ve elektrikler gelmişti, ışıklar açıktı. Canım sıkıldı, biraz da korkunun verdiği etkiyle kalktım televizyon başına geçtim. Aşırı tuvalet ihtiyacım oldu. Kalkıp tuvalete gittim. Tuvalette birileri vardı; saydam camdan açıkça görebiliyordum.

Korkmadım. Taa ki evde benden başka kimsenin olmadığını hatırlayana kadar. Öbür odaya geçtim. Biraz cesaret toplayıp yine tuvalete gittim. İçeri boştu. Girdim tuvalete bir baktım her yerde soğan kabukları… Soğan kabuklarını topladım ve yatağıma doğru ilerledim. Işıklar açıktı. Öbür odadan garip garip sesler geliyordu. Korkuyordum artık. Bayağı etkilenmiştim. Sesler git gide artıyordu.

En sonunda bir ağlama sesi duydum ve birden sabah ezanının okunmaya başlamasıyla kesildi bütün sesler.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et