Yeni Taşındığım Evde Cinlendim

24
0
(0)

Cin HikayeleriOkurumuz, yeni taşındığı evde nasıl nasıl cinlendiğinin ve cinlerin ona nasıl işkence ettiğinin hikayesini anlattı.

Benim başımdan geçenler, bir evde başladı ve buna şâhit olan çok insan var. Yeni bir eve taşınmıştık. Ben de o zaman 18 yaşındaydım. Namaz kılardım lakin iradem zayıftı. Başlarda normal bir yaşantı sürüyorduk. Tâ ki o akşama dek… Yatakta uyuyordum. O sırada koridorda ayak sesleri duymaya başladım. Bir şeyin yanıma doğru geldiğini hissettim. Aklımdan geçen kötü düşünceleri atmaya çalıştım.

Birden, ses yatağımın önünde kesildi. Arkamda olduğunu anlamıştım. Önüme döndüğümde, havada duran simsiyah top şeklindeki varlık (karabasan), içime girdi. Ellerim, ayaklarım o anda titremeye başladı. Nefes alamadım. Donup kalmıştım. Bu olay, 15 saniye kadar sürdü. Sonra kendime geldim. Derin bir nefes aldım. Evdekilere bu olayı anlatmak istemedim. Sonraki gecelerde, rüyalarım hep kabuslarla geçmeye başladı.

Bir gece, ellerimin ve ayaklarımın tutulduğunu ve bir taraftan da boğazımın sıkıldığını hissettim. Bu olaylar, artık her akşam başıma gelmeye başlamıştı. Bir gece de çok güzel bir rüya gördüm. Camide namaz kılıyordum ve göğe yükseliyordum. O anda iki kişi beni yakalayarak kıblemi değiştirmeye çalışıyordu. Uyandığımda yine her tarafım tutulmuştu ve hiçbir yere kıpırdayamıyordum.

Boğazımı sıkıyor, saçlarımı çekiyorlardı. Birbirlerine isimleri ile hitap ediyorlardı. Tabii sonradan cin olduklarını anlamıştım. Onlara: “Neden bana böyle yapıyorsunuz?!” dedim. Onlar da dalga geçer gibi birbirlerine “Neden böyle yapıyorsun bana?!” deyip gülmeye başladılar. Her geçen gün, olaylar daha da sıklaştı ve artık gündüzleri de yanıma gelmeye başlamışlardı. En sonunda, aileme bu konuyu açmak zorunda kalmıştım.

Çok yaşlı bir hocaya gittik. Hoca bana, güçlü olmamı, hiçbir şeyi gereğinden fazla düşünmememi ve yatmadan dua okumamı söyledi. Onların insanlara birşeyler bahane ederek musallat olduklarını söyledi. Gerçekten de doğruydu. İradem, zayıftı ve aklımdan memleketteki arkadaşlarımı gereğinden fazla düşünüyordum ve akşamları da dua okumayı unutuyordum.

Hocanın dediğini yaptım ve artık eskisi gibi musallat olamıyorlardı. Akşamları dua okuyunca kesinlikle yanıma yaklaşamıyorlardı. Sadece yanımdan hızlı şekilde geçiyorlardı. Gün geçtikçe iradem güçleniyordu. Bir gün, namaz kılmak için abdest aldıktan sonra kulağıma birşeyler fısıldanmaya başladı. Bana “İnsanların uzaylılar tarafından yaratıldığını, Allah’ın olmadığını, boş yere inandığımı…” söyledi.

Ben de ona “Beni yolumdan saptıramayacağını…” söyledim. O konuştuğum kişi, (bence) İblis’in ta kendisiydi. O evden taşındıktan sonra, o evde yaşayan eski kiracılar da doğaüstü şeyler yaşamışlar. Evden çıkma nedenleri de hep bu yüzdenmiş. Evet, şu anda 24 yaşındayım. Namazımı kılıyorum ama çok kaza yapıyorum. Yaşadığım doğaüstü olayların bana bir yararı da oldu.

Artık nerde olurlarsa olsunlar, onları hissedebiliyorum. Onları göremiyorum ama nerde durduklarını fark ediyorum. Şimdi de hayatımdalar ama çok nadiren geliyorlar. Sadece uyurken yanıma gelip beni izliyorlar. Geldiklerinde zaten gözlerim fal taşı gibi açılıyor. Uyandığımı görünce kaçıyorlar. Şimdi iradem eskisinden daha güçlü.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et