8 Kısa Korku Hikayesi

85
0
(0)

Anlatanların gerçekten yaşandığını iddia ettikleri 8 kısa korku hikayesi. Okuyacağınız korku hikayelerinin başlıkları ise şöyle: Havada Oturuyordu, Orada Anne, Geldiğini Gördüm, Cin Bebek, Gölgeler, Ağrı, Burada Misafiriz, Şeffaf Bir Şey.

Orada Anne!

Yaşamayan inanmaz tabii ama resim yeteneğim olsa resmini bile çizebilirim; o kadar net gördüm. Altı yedi ay evvel; uyurken sol yanağıma birinin üflediğini hissettim. Uyku hali; eşim zannettim “U… yapma” diye mırıldandım. Halbuki eşim sağımda yatıyordu. Ama ben eşim zannetmeye devam ettim. O da üflemeye devam edince “Yapmasana!” diye başımı sol yana çevirdiğimde; yanımda uzanmış, bana bakıyordu. Göz göze geldik!

Gördüğüm şekil: İnsana benzer uzun çirkin bir surat, siyah, gölge gibi, kocaman göz çukurları ama içinde göz yok; kuyu gibi derin ve karanlık. Biçimsiz bir ağız (o da kuyu gibi derin ve karanlık) ve uzun bir çene…  Korkuyla yüzümü tekrar tavana çevirdim ve Felak, Nas okumaya başladım. Bir yandan da eşimi uyandırmak için sarstım. Eşim, uyanıp; ışığı açtığında üzerimden su dökülmüşçesine ter içindeydim. Yalnız başıma lavaboya bile gidemez oldum. O günden sonra bir daha görmedim ama korkutmaya devam ediyorlar.

Rahat uyuyamıyoruz; eşim ben ve kızım… Bir gece kızım korkarak uyandı ve parmağıyla “Or’da anne!” diye odadaki boşluğu gösterdi. Ne gördüğünü sordum fakat ağlamaktan tarif edemedi. Odadan çıkarttım. Korkudan banyoya gidemedim. Bütün ışıkları yakıp, mutfakta yüzünü yıkadım. Su içirdim ve sakin bir şekilde neden korktuğunu sordum. “Canavar gördüm” dedi. “Canavar nasıl bi’ şey ki? Ben hiç görmedim. Tarif eder misin?” dedim. Çocuğum aynı benim gördüğüm gibi “Kocaman gözleri vardı, siyahtı çok çirkindi hep bana bakıyordu” dedi.

“Peki sana bi’ şey yaptı mı, konuştu mu?” dedim. “Hayır. Ben ağlıyorum diye güldü.” dedi. Yaşamayan bilemez korkudan ölüyorum. Eşim de rahatsız oluyor ama o daha gözüyle görmedi. “Kalpazan hocalara para yediremem” diyor; götürmüyor hocaya. Hoş; götürse de nereye kime gideceğimizi bilmiyorum. Cami hocası “Felak, Nas, Ayet-el Kürsi oku” dedi. Sürekli okuyorum ama geçici bir rahatlama oluyor. Uyuyunca yine rahatsızız. Allah kimsenin başına vermesin. Bu varlıklara da onları yöneten insanlara da fırsat vermesin.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et