Cin Çarpması

42
0
(0)

Cinli Korku Hikayeleri – Cin Çarpması ve Büyü başlıklı 2 cin deneyimi. Her 2 kısa hikaye de olaylara bizzat şahit olanlar tarafından anlatılıyor:

Büyü

Size anlatacağım olayı bire bir yaşadım ve paylaşmak istedim. Kurmaca filan değildir asla… Uzaktan akrabamız olan bir kız nişanlanmıştı. Sonra bazı sebeplerden dolayı nişan bozuldu. Aradan birkaç ay geçmişti. Kızın hareketleri filan çok değişmişti. Bir anda gece gece hiç durduk yerde yatağından kalkıp, dama çıkıp, soğukta oturmaya başlamış. Kendi kendine konuşup duruyormuş. Bir gece annesi bir bakmış; kızın elinde makas; saçlarını kesiyor. Annesi “Kızım, ne yapıyorsun?” diyor. Kız sadece nişanlısının ismini tekrarlayıp duruyor. 

Ben bunu duyduktan sonra evlerine gittim teyzemle. Biraz da meraktan. Evdeyken bir ara kızla göz göze geldim. Kız “Beni kurtar” diyordu bana ama işin ilginç tarafı onu sadece ben duyuyordum sanki. Evdeki hiç kimse oralı bile olmuyordu. Teyzeme dedim ki “Teyze, kızı duymuyor musun ‘kurtar beni’ diyor.” Teyzem “Ben bir şey duymadım.” diyordu. Acayip korkmuştum. Sonra “Kalkalım” dedim teyzeme. Odadan çıktık. Kız hala köşede oturuyordu ama inanılmaz bir şey oldu. Ayakkabılarımızı giydik. Dış kapıyı açtım. Bir baktım; kız karşımızda!

Bir an nefesim kesildi! Kızı gören teyzem bayıldı. Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyordum. Adeta donup kalmıştım. Sonra duyduklarıma göre kız garip davranmaya devam ediyormuş. Abisinin kolunu kırmış. Kızı görseniz; 50 kilo var yok. Cılız bir şey. Geceleri durmadan çığlık atıp, sonra gülmeye başlıyormuş. Baktılar olacak gibi değil bir hoca çağırmışlar. Hoca tam iki ay tedavi etmiş. Sonra öğrenmişler ki kıza cinler musallat olmuş. Ayrıldığı nişanlısının annesi kıza büyü yaptırmış. Hoca, gece rüyasında bir yer görmüş. Sabah kalkmış, oraya gitmiş. Rüyada gördüğü taşın aynısını görmüş. Taşı kaldırmış. Orayı kazmış ve bir tavuk ölüsü üstünde kızın resmi ve birkaç dua bulmuş. Onları yok etmiş. Kızı en son geçen ay bir düğünde görmüştüm. Biraz daha toparlanmış gibi görünüyordu. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın…

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] Cin ÇarpmasıCin Çarpması […]

  2. […] Cin ÇarpmasıKorku Hikayesi – Cin Deneyimi – Cin Çarpması […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et