Cezalı Kulübedeki Korku Dolu Anlarım

47
0
(0)

Kısa Korku Hikayeleri – Ömer A. Gaziantep’in Karkamış ilçesinde askerlik görevini yaparken yaşamış olduğu korku dolu anları ve ardındaki paranormal durumu anlatıyor.

Kısa Korku Hikayeleri – Başımdan geçen ilginç bir olayı anlatmak istiyorum. Askerliğimi Gaziantep’e bağlı Karkamış ilçesinde yaptım bundan 20 yıl evvel. Her gece nöbet tutar, nöbetler de istisnasız gayet iyi biterdi ta ki benim devrem olan yazıcı, bana o nöbet yerini yazana kadar… Bizim askeri birlikte, kimsenin nöbet tutmadığı “cezalı” bir kulübe vardı. O gece bana o yerde nöbet yazmış arkadaş. Nöbetçi çavuş beni oraya bıraktı ki bu normalde yasak ama o gece kafalamışlar nöbetçi çavuşu.

Neyse gece 02 – 04 nöbeti… Bende de “walkman” var o zaman. Taktım kulağıma ilk 20 dakika bir şey yok. Sonra tuhaf tuhaf sesler gelmeye başladı. Kulaklığı çıkardım kesildi. Taktım yine sesler geliyor. Bu sefer “walkman”i direkt kapattım. Walkman tekrar çalıştı. Bu arada dua ediyorum… Neyse walkmanin pillerini çıkardım ama yine çalıştı!

Beni bir endişe bir korku sardı. Sonra başladım Fatiha suresini okumaya. Bu arada nereden geldiğini bilmediğim bir ses de diyor ki “Bana okuma; seni kurtarmaz!” Artık bende korku had safhada. En son nöbetçi çavuşu aradım dedim “Beni alın burdan; buz kestim!”. Geldiler, aldılar meğer o kulübede bir asker kendini vurmuş ve yatır varmış… Allah’ım! Aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur; böyle bir anı işte… Haa; o yazıcı arkadaş bi’ dayak yedi benden; en son bu kalmasın aklınızda.

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. […] benim başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Hiçbir şekilde yanlış, yalan bir durum söz konusu değildir. Normal şartlarda asla […]

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et