Çember ve Mıknatıs İle Cin Çağırma Yöntemleri

372
0
(0)

Cin çağırma işlemi için birbirinden farklı pek çok yöntem söz konusudur. Ancak şimdi bir burada en basit ve etkili, ayrıca ilginç iki yöntemi anlatacağız: Mıknatıs ve çember çizme yöntemleri ile cin çağırma:

Cin Çağırmaya Hazır Olduğunuzdan Emin Olun

Cinlerin nerelerde bulundukları konusunda birbirinden farklı birçok farklı açıklama ve bilgi mevcut olmakla birlikte, aslında onların hemen her yerde var olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır. İnsanların yaşam alanları buna dahil…Bunun sebebi şu şekilde açıklanır: Cinlerden bahseden kaynakların büyük çoğunluğu onların insan nüfusundan kat ve kat fazla olduğunu ifade eder.

Cinlerle temas kurmak niyetindeyseniz eğer öncelikle şu soruların cevabını verebiliyor olmanız gerekir: Bir cinle neden iletişim kurmak istiyorsunuz? Bir cin neden sizinle iletişim kurmak istesin? (Onlara verebileceğiniz ne var?) Cinlerle temas kurmaya çalışmadan önce ne yapmaya ve neden yapmaya alıştığınızla ilgili tam bir farkındalık içinde olmanız gerekir.

Çözmeniz gereken ikinci sorun ise inançtır. Kendinizi mümkün olduğunca inanç yönünden tamamlamaya çalışın. Dinsel- ibadetsel bir inanç değil; burada bahsettiğimiz konu daha çok; kendinize, yaratılışa hatta cinlerle iletişime geçebileceğinize yönelik inancınız. Cinlerle ilgili korkularınızı da bastırmak yerine yok etmeye çalışmanız gerekecek. Bunları halledebilirseniz eğer sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.

Cin Çağırmak İçin Uygun Ortam

İlk olarak cin çağırmak için uygun bir ortam bulmalısınız. Uygun ortam için şunlara dikkat edin: Mümkün olduğunca temiz olmaması daha iyi diye biliriz ya da daveti evde gerçekleştirecekseniz (tavsiye dilmez pek) söz konusu davetin, ortamın enerjisini değiştirdiğini aklınızdan çıkarmayın. Bu; o ortamda sürekli bulunan insanların bunalımlı bir ruh hali almasına ya da agresiflik göstermesine sebep olabilir.

Davetin yapılacağı odada pirinç pilavı, soğan ve sarımsak, mümkünse toz şeker vb. bulundurmanız, özellikle pilavı aynı yerde değiştirerek bir kaç gün bulundurmanız daha iyi olacaktır. Davet için bir çok yöntem kullanabilirsiniz. Bunlardan bazıları diğerlerine göre özellikle etkilidir. Ancak bazı davetlerin içerisinde maalesef şiddet unsurları da mevcuttur. Bu sebeple bunları burada eleyip daha basit bazı ritüelleri anlatacağız.

Mıknatısla Cin Çağırma

Karanlık ve cinlerin sevdikleri koku ve besinlerin bulunduğu bir ortamda, yere rahat bir şekilde oturulur. Gözler kapatılır ve zihnin içindeki tüm vesvese ve gereksiz düşüncelerden arınılmaya çalışılır. Bir süre sonra düşünceler dünyanın dönüşüne ve onunla beraber kendimizin de döndüğüne yoğunlaştırılır.

Sonra evrende her şeyin döndüğü ve sürekli olduğu düşünülür ve bu dönüş hissedilmeye başlanıncaya dek zihin bunun üzerinde yoğunlaştırılır. Daha sonra kendi bedenimiz ve etrafımızdaki her şey biçimlenmiş saf enerji olarak hayal edilir ve buna yoğunlaşılır. Gözlerimiz kapalıyken bu biçimlenmiş enerji görülmeye yani odanın ve kendinizin enerjiden bir görüntüsünü zihninizde oluşturmaya çalışmalısınız.

Son olarak bedenimiz bir mıknatıs olarak düşünülür ve etrafımızdaki tüm enerjileri, cisimleri kendimize çektiğimiz hayal edilir. Ancak zihne bunu hayal değil gerçek olarak kabul ettirmeye çalışmalısınız. Bunu başardığınız an cinler etrafınıza doluşacak ve bir dizi paranormal olay gerçekleşecektir.

Bu noktada onları görebilir, onlarla konuşa bilirsiniz. Bu yöntem aslında tam anlamıyla bir davet değildir. Temelde bir şey çağırmıyorsunuz. Amaç odada cin bulunmasını sağlamak ve bunun için uygun koşulları oluşturmaya çalışıyoruz. Daha sonraki safhada ise odadaki varlığın dikkatini üzerimize çekmeye çalışıyoruz.

Çember Çizerek Cin Çağırma

Yatsı namazı ile sabah namazı arasında karanlık bir yerde tek olmak şartı ile üç adet çember çizilir. İlk çemberin içerisine Elif, ikinci çembere Vav, üçüncü çembere ise Lamelif harfleri büyükçe yazılır. Sonra bu üç çemberi de içine alan büyük bir dördüncü çember çizilir ve etrafına mumlar yakılır. Eğer varsa sol ele susam yağı sürülür.

Sonra ilk olarak Fatiha suresi okunur ve davetin gerçekleşmesi için dua edilir. Fatiha suresi ikinci kez okunup peygamberlerin ruhlarına hediye edilerek onlar selamlanır. Sonra onlardan yardım almak için dua edilir. Ayet-el Kürsi okunur. Sonra cinlerin daveti duyması ve icabet etmesi için dualar edilir.

Son olarak ise daveti duyan ama davete gelmeyen cinlere yüksek sesle lanetler okunur ve onlar için gazap istenir. Çağrınıza cevap veren bir cin olursa eğer, geldiğini bir şekilde size belli edecektir. Bunların bir kısmı sıra dışı olabilir. Korkmayın. Sorularınızı sorun.

Ana Sayfa 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

  1. abdulaikbarrie says

    How do know the jinn has come to your called?

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et