Bütün Dileklerin Gerçek Olması İçin Dua

159
4
(1)

Bütün dileklerin gerçek olması için 40 defa okunması gereken salavatı şerif. Ayrıca Peygamber Efendimizi rüyada görmek için de okunmaktadır.

Bütün Dileklerin Gerçek Olması İçin Dua

Aşağıda Arapça yazılışı ve okunuşu verilmiş bulunan salavatı şerife, herhangi bir dilek, hacet için okunabilir. Okuma usulü şöyledir: Üç gün yatsı namazından sonra 3 Fatiha, 3 Ayetel Kürsi, 3 İhlas okuyup, 40 kere bu salavatı şerife okunur. Haram için olmadığı takdirde Allah’ın izniyle hacet yerine gelir. Haram için okunduğunda şefaatten mahrum kalınır.

Peygamber Efendimizi Rüyada Görmek İçin

Cuma gecesi 40 kez okuyup uyuyan rüyasında Peygamber Efendimizi (s.a.v.) görür. Ancak bu niyetle okunduğunda uyurken duvara veya herhangi bir yere yaslanılmalıdır.

Bütün Dilek ve Hacetlerin Gerçek Olması İçin Tesirli Dua
Bütün Dilek ve Hacetlerin Gerçek Olması İçin Tesirli Dua Devam

Okunuşu: Bismillâhirrahmânirrahîm. Allahümme salli alâ Muhammedinin nebiyyil muhtâr ve adede men sallâ aleyhi minel ahyâr ve adede men lem yüsalli aleyhi minel esrâr ve adede katarâtil emtâr ve adede e’mvâcil bihâr ve adeder rimâli filkıfâr ve adede evrâkıl eşcâr ve adede enfâsil müstağfirîne bil’eshâr ve adede ekmâmil ezhâr ve adede mâ kâne ve mâ yekunü ilâ yevmil haşri vel karâr ve

salli aleyhi mahtelefel melevâni ve teâkabel asrâni ve kerrerel cedîdâni vestakbelel ferkadân ve belliğ ruhahu ve ervâha ehli beytihî minnet tehıyyete vet teslime ve alâ cemiy’ıl enbiyâi vel mürselîne velhamdü lillâhi rabbil âlemin. Allahümme salli alâ Muhammedin ve alâ âli Muhammedin biadedi külli zerratin elfe elfi merratin. Allahümme innâ nes’elüke îmânen dâimen ve yakinen sâdikan ve kalben hâşı’an ve lisânen zâkiran ve bedenen sâbiran.

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 4 / 5. Oy sayımı: 1

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et