Akrabamın Cinle Evli Olduğunu Öğrenmemle Başladı

62
0
(0)

Cin Hikayeleri – Mersin’de yaşanmış gerçek bir cin hikayesi. Bir akrabasının cinle evli olduğunu öğrenen Tamer’in cinlere merak sarmasıyla başlıyor her şey.

Bir Akrabamın Cinle Evli Olduğunu Öğrendim

Cin Hikayeleri – İsmim Tamer. Mersin’in, Tarsus ilçesinde yaşıyorum. Eskiden yakın bir akrabamızın bir cinle evli olduğunu öğrenmiştim. Bunu duyduğumdan beri meraklıyımdır cinlere. Cinler hakkında birçok şey biliyorum. Eskiden, memleketimde yaşarken dağda, eski bir okulda gece vakti düğün yaptıklarına şahit olmuştum. Düğün yaptıkları yerden hızlıca uzaklaşmıştım. 

Başucumda Simsiyah Bir Varlık Vardı

Son zamanlardaysa çok fazla araştırıyor, bu konularla çok uğraşıyordum. Bir ay öncesine kadar kabuslar görüyor, geceleri istemsizce uyanıp, odamda gölgeli varlıkların yani cinlerin gezdiğini görüyordum. Üç hafta önce ise kabus gördüm ama şu şekilde: Kabusumda gözlerimi açtığımda; ayağımın ucunda siyah bir varlık vardı. Varlığın yüzünü göremedim ama elleri çok büyük, tırnakları sapsarı ve upuzundu. Boyu ise çok uzun değildi yani vücuduna göre elleri çok büyüktü. Sonra kahkaha atarak yanıma geldi. Tam bacağımın dibindeydi. Ayak seslerini duymuyor ama nefes alışlarını duyuyordum. Bir köpek gibi hızlı hızlı, kesik kesik kesik nefes alıp veriyordu. Elindeki asa gibi şeyle kahkaha atarak Arapça kelimelerle konuşarak, bacağıma vurdu. O an uykudan uyandım. 

Rüyamda Vurduğu Yer Gerçekte de Morarmıştı

Sabah ezanı okunuyordu ama bir gariplik vardı. Bacağıma vurduğu yer ağrıyordu. Sanki gerçekten vurulmuş gibiydi. Lavaboya gittiğimde ise bacağımdaki morluğu fark ettim. Bir sonraki gün ise saat gece 02:00 sularında evde tek kalıyordum. Ve ne zaman tek kalsam kahkaha sesleri duyuyordum. Evin çevresi incir ağacı dolu… Her neyse gece 02:00 sularında yatmak için ilk başta lavaboya gittim. Besmelesiz girdim ve lavabo ihtiyacımı giderdim. Kafamı kaldırdığımda ise pencere kenarında oturmuş, siyah, 2 yaşlarında bir bebek boyunda, gözleri ateş sarısı bir varlık gördüm. 

Besmele Çekip Kurtuldum

Hemen Besmele çekip Nas ve Felak surelerini okumaya başladım. Ben okudukça o varlık çığlık atıyor, sanki kulağımın zarı patlayacak gibi bağırıyordu ve sonra gitti. O gün rahat uyudum. Takip eden günlerde yine sesler duymaya devam ettim. Geceleri uyandığımda ise perde oynuyordu pencereler kapalı olduğu halde. En son 3 gün öncesine kadar böyleydi ama 3 gün önce saat 02:30 u geçmişti.

Yatağımda uzanıyordum. Birden bire uyku bastırdı. Telefonu bırakıp uyumaya karar verdim. Tam gözlerimi kapadım ki beynim karıncalanmaya başladı. Hareket edemiyordum. Sadece gözlerimi kıpırdatıp, içimden konuşabiliyordum. Başucumda kahkaha atan birisi  vardı ama sadece gözlerimi kıpırdatabildiğim için net olarak göremedim. Bu durum 5 ila 10 dakika sürdü. Besmele çektim ve hareket etmeye başladım. Yatağımdan hiç kalkmadan geri yattım. Tabi hemen uyuyamadım. 

Bebek Şeklinde Görünen Varlık

Aradan 30 dakika filan geçmişti. Sonra yine uyku üstüme çöktü ve tekrar aynı olay oldu. Ama bu sefer biraz farklıydı. Daha şiddetliydi gördüklerimin etkisi. O varlığın ellerini görüyordum. Boğazımı sıkıyorlarmış gibi nefes alamıyordum. Üstümde aşırı derecede ağır bir yük varmış gibiydi bu sefer. Odamda başka gölgelerin de dolanmakta olduklarını görüyordum. İçimden besmele çekiyor ve bildiğim sureleri okuyordum. En sonunda çığlık atarak gittiler. O gördüğüm gölgelerin hepsi kayboldu. Odamın kapısıyla, lavabonun kapısı karşılıklıdır benim. Yatağımdan lavabonun kapısı çok rahat görülür. Normalde geceleri çok karanlık olduğu için kapı görünmüyordu ama o gece nedense lavabonun kapısını çok rahat görüyordum. Ve aynı pencere kenarındaki o bebek suretindeki varlık da oradaydı. 

Aynaya Baktığımda Arkamda Gördüm

Olayın etkisindendir diyerek kalkmak için hareketlendim. Ben hareket ettiğimde o da kıpırdamaya başladı ve birden bire kayboldu. Lavaboya gidip ihtiyacımı giderdim. Lavabonun aynasına baktığımda ise saçları önüne doğru gelmiş bir varlık gördüm. Aynadaki görüntüde; elinde benim kafam vardı. Tam arkamdaydı ama arkamı döndüğümde arkamda bir şey görünmüyordu. Gerçekten de nefesi ensemdeydi. Nefesinin sıcaklığını ensemde hissettim resmen ve o gece evden çıkıp gittim. İki gündür eve gitmiyorum ama hala uyuyamıyorum. Sonrasında birkaç hocaya danıştım. İnternetten bulduğum hüddam numaralarına mesajlar yazdım lakin hiçbiri inanmadı ve yalancısın diyerek beni engellediler. Allah kimsenin başına böyle olay vermesin… 

Ana Sayfa * Paranormal Deneyimler 

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et