Skip to content

Azimah pentru a preveni înșelăciunea de către soț sau soție

Azimah de legare și descrierea aplicării sale pentru cei care se tem că soții lor vor comite adulter și îi vor înșela.

Azimah pentru a preveni adulterul

Aceasta este o azimah de legare despre care se spune că a fost practicată de multe ori. Autorul cărții în care se găsește rețeta spune: “Am dat această practică multor oameni care vor să-și lege soții de ei înșiși. Dacă vă este teamă că persoana cu care urmează să vă căsătoriți va întreține relații sexuale cu altcineva decât dumneavoastră și va comite adulter, desenați următoarele litere pe un corn de berbec cu un stilou negru în noaptea dinaintea nunții, la ora Zuhal (Saturn).

Scrisori care trebuie scrise pe un corn de berbec pentru a-ți lega perechea de tine
Scrisori care trebuie scrise pe un corn de berbec pentru a-ți lega perechea de tine

Apoi recitați următoarea azimah de două ori peste cornul pe care ați scris literele:

Vraja de separare
Azimah care trebuie recitat pentru a împiedica soțul/soția să înșele

Pronunțare: Aksemtu aleykum bi hakki hazihil huruf ela ve rebtum ve akede zekere filan ibni (dacă este vorba de o femeie, se va numi aici binti în loc de ibni) fulanehu yenkehiha ebeden elvahen elvahen elvahen elvahen el haste el haste es saate es saate barekallahu fikum ve aleykum.

Înțeles: Jur pe dreptul acestor litere și pe aceste litere că am legat organul sexual al fiicei / fiului lui așa și așa, fiica / fiul lui așa și așa, de fiica / fiul lui așa și așa, de fiica / fiul lui așa și așa. Fie ca angajamentul și relația noastră să fie veșnică și permanentă. Fie ca mila și binecuvântările lui Allah să fie asupra ta și asupra noastră. Al-Wahen (de 2 ori) Essaate (de 2 ori)

Care este Ora de Zuhal (Saturn)

Aceasta este o oră favorabilă pentru întoarcerea celor care au fugit sau au dispărut sau care s-au îndepărtat de voi. În acest scop, este favorabilă aplicarea de talismane și rugăciuni. Această oră aparține răului. Este momentul de a face talismane pentru a pune o barieră între oameni sau pentru a-i uni. Fiecare zi a săptămânii are o oră Zuhal diferită.

Lista orelor Zuhal ale săptămânii

Luni: 02:00 – marți: 06:00 – miercuri: 03:00 – joi: 07:00 – vineri: 07:00 04:00 – Sâmbătă: – 04:00 01:00 – Duminică: 05:00

Care este Lore de Azimah și Azaim

Atunci când o persoană își leagă inima de ceva și se îndreaptă spre acel lucru cu toată puterea sa spirituală și sufletească, aceasta se numește azimah. Azaim este pluralul cuvântului azimah în limba arabă. Cei care cunosc știința azaim-ului cred că în acest fel influențează unii jinni și diavoli, îi aduc sub ascultarea lor, îi aduc în slujba lor și vindecă unele boli prin intermediul lor. [1]Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi

Urmăriți pe Google News

Dipnotlar

Dipnotlar
1 Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisi

Soru sor, cevap yaz, yorum yap, kendi hikayeni anlat... Burası senin; istediğini yazabilirsin.