Ayakları Tersti

19
0
(0)

Kısa Korku HikayeleriOkurumuz, tenha bir bölgede yaşayan birkaç arkadaşıyla, mahalleden başka bir arkadaşlarının çağırmasıyla gece ormanda zoraki bir yürüyüşe çıkışlarının ve orada yaşadıkları büyük korkunun hikayesini anlattı:

Ananeme ziyarete gitmiştik. Kaldığımız evin çevresi tamamen ormanlık alanla çevrili. Bizim kaldığımız evle beraber sadece dört ev var ama birbirlerinden çok uzaktalar. Evin yapısı ve çevredeki ufak tefek sesler bizi çok korkutuyordu. Gece olmuş, yataklarımıza girmiştik. Birinin cama vurduğunu duyduk. Yavaşça perdeyi açtık ve baktık ki mahalleden çok yakın bir arkadaşımız.

Kuzenle beraber “Bu çocuğun burada bu saatte ne işi var?” diye sorduk. Arkadaşımız “Beyler artık şu camı açın! dedi. Biz de şaşırmış bir şekilde camı açtık ve “Senin ne işin var orada?” diye sorduk. O da bize “Hadi! Gelin bakın ilerde kim bekliyor bizi? Size sürprizim var! Yanımda kimi getirdim?” dedi. Biz de şaşırmış ve tutulmuş bir şekilde dışarı çıktık. Ormanlık alanda üçümüz yürümeye başladık.

“Az kaldı, geldik…” diye diye bizi ormanda yaklaşık 45 dakika yürüttü. İyice korkmuştuk. Saat gece iki buçuk… Arkadaşımız “Tamam. Durun! Orası…” dedi. Biz de durduk. “Yavaşça arkanıza bakın” dedi. Yavaşça arkamıza döndük. Bir baktım benim eski kız arkadaşım! Sordum “Senin ne işin var bu saatte bur’da?! Ne yapıyorsun, manyak mısın?!” dedim. Kız arkadaşım bana “Onun ayaklarına bak!” dedi.

O dediği bizim en yakın arkadaşımız olan kişi… Kuzenle beraber ayaklarına baktık; ayakları kırıkmış gibi tersti! Birden kız arkadaşımla beraber gülmeye başladılar. Biz kuzenle beraber şok olmuştuk! Hareket edemiyorduk. Sonra ikisi birden gülerek kayboldular. Biz de ağlaya ağlaya eve doğru koştuk. Arkadaşım o kadar gerçekti ki bizle beraber yürürken ayakları da düzgündü.

Ertesi gün ananeme bu olayı anlattık. O da bize “Burada üç harfliler çok var” dedi. Bu olayın etkisinden bir türlü kurtulamadım.

Ana Sayfa Paranormal Deneyimler

BU İÇERİĞİ NE KADAR BEĞENDİNİZ?

Puanlamak için bir yıldıza tıklayın!

Ortalama değerlendirme 0 / 5. Oy sayımı: 0

Şu ana kadar oy yok! Bu gönderiye ilk oy veren siz olun.

Bu yazı sizin için yararlı olmadığı için üzgünüz!

Bu gönderiyi geliştirelim!

Bize bu yazıyı nasıl geliştirebileceğimizi söyleyin?

Keşfet

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et

ParanormalHaber sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et